Over de GKS

De Gelderse KeepersSchool is op 9 september 2001 opgericht door Edwin Susebeek. Sinds 1995 is hij keeperstrainer van de jeugdopleiding van De Graafschap. In het seizoen 2006/2007 is hij werkzaam geweest bij NEC Nijmegen. Naast zijn jarenlange werkzaamheden bij De Graafschap is hij sinds 2012 verbonden aan de selectie van de Graafschap en is hij sinds augustus 2007 in dienst bij PSV Eindhoven. Daarnaast heeft Edwin ook gewerkt voor diverse amateurclubs in de regio, waaronder Babberich Hoornstra, hoofdklasse amateurvoetbal.

De Gelderse KeepersSchool voorziet in de stijgende vraag naar deskundige keeperstraining voor jeugd- en selectiekeepers binnen de regio. De keepersopleiding van de GKS vormt een goede aanvulling op de keeperstrainingen van de amateurverenigingen in Gelderland. De Gelderse KeepersSchool heeft als doel een ondersteuning te zijn voor verenigingen waar de wens bestaat één of meerdere jeugdkeeper(s) meer individuele aandacht te geven of waar bijvoorbeeld geen keeperstrainer aanwezig is.

De ambitie van de Gelderse KeepersSchool is zoveel mogelijk keepers te laten groeien als keeper, ongeacht het niveau waarop ze actief zijn. Bij het realiseren van deze doelstelling worden de volgende centrale waarden gehanteerd:
Passie: Iedere betrokkene moet uitstralen dat hij/zij veel plezier beleeft aan het keepen.
Zowel deelnemers als begeleiders steken veel energie in de trainingen en praten vol trots over het keepen.
De trainingen zijn erop gericht om het enthousiasme en plezier voor het keepersvak verder te laten groeien.
Persoonlijk: De aanpak binnen de keepersschool is mensgericht en persoonlijk.
Er wordt in kleine groepsvormen gewerkt en er wordt gelet op individuele groei. Keep(st)ers krijgen steun, verbetertips en complimenten en iedere deelnemer wordt gestimuleerd om zoveel mogelijk actief te leren.
Gedreven: Van de deelnemers wordt een actieve en gedreven houding verwacht, ongeacht het niveau.
Iedereen is gretig om het beste uit zichzelf te halen. Van de trainers wordt eenzelfde houding verwacht.

Deelnemers voor de opleidingen kunnen zich individueel of via hun club aanmelden. Bij inschrijving wordt geen selectie gehouden, het is een open inschrijving bij de basis- en gevorderdencursus. Per cursus worden de deelnemers op leeftijd en sterkte in groepen ingedeeld. Dit zorgt ervoor dat de deelnemer getraind wordt op basis van zijn of haar kwaliteiten en zodoende zoveel mogelijk plezier beleeft aan de trainingen.

Het cursusaanbod bestaat uit vijf categorieën: basis, gevorderden, gevorderden-plus, topklasse en selectiekeepers. Naast de cursussen worden ook trainingen op locatie en keeperskampen gehouden. De cursussen en keeperskampen worden gehouden op sportcomplex ‘De Veldhoek’ in Veldhoek / Hengelo Gld.

Vele honderden deelnemers hebben de afgelopen jaren verschillende cursussen met succes en plezier doorlopen. Een professioneel team begeleidt de deelnemers. Op deze site kunt u meer lezen over het productaanbod van de Gelderse KeepersSchool.

Ben je een keep(st)er en wil je de lat ook een stukje hoger leggen? Kom dan naar de Gelderse KeepersSchool en behaal samen met andere enthousiaste keep(st)ers je doelen!!