Aanmelden

Deelnemers voor de opleidingen kunnen zich individueel of via hun club aanmelden. Bij inschrijving wordt geen selectie toegepast, het is een open inschrijving bij de basiscursus. Per cursus worden de deelnemers op leeftijd en sterkte in groepen ingedeeld. Dit zorgt ervoor dat de deelnemer getraind wordt op basis van zijn of haar kwaliteiten en zodoende zoveel mogelijk plezier beleeft aan de trainingen. Deelname aan de gevorderdencursus, gevorderden + of topklasse kan alleen na het voltooien van de basiscursus. Ingedeeld worden bij de gevorderden+ cursus is afhankelijk van  selectiecriteria (zie gevorderden+).  Of een keeper uitgenodigd wordt tot de topklasse wordt bepaald door de leiding van de Gelderse KeepersSchool. Slechts een beperkte groep kan deelnemen aan deze topklasse. Voor de selectie keeperscursus is geen vooropleiding vereist. Ook het niveau waarop het eerste elftal voetbalt, is geen graadmeter voor toelating van de cursus.

Op de diensten van de Gelderse KeepersSchool zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Alle nieuwe keepers starten in de basiscursus

Meld je aan via het online aanmeldformulier:

Online aanmeldformulier

Aanmelden op de oude manier? Dat kan ook. Download dan het desbetreffende formulier.

- Aanmeldformulier zondagochtend (basis, gevorderden en gevorderden plus) najaar 2018

- Aanmeldformulier selectiekeepers najaar 2018

- Aanmeldformulier training op locatie (pdf)
- Algemene voorwaarden Gelderse KeepersSchool (pdf)