Voetballers krijgen al jaren goede trainingen met betrekking tot inzicht, loopvermogen, balvaardigheid, techniek en kracht. Iedere voetballer krijgt training in vele aspecten van het voetbal. Het maakt niet uit hoe goed of hoe oud je bent.

Keep(st)ers kregen jarenlang veel minder aandacht en minder goede trainingen. Specifieke trainingsopleidingen voor keepers bestonden niet. Dit zorgde ervoor dat keepers vaak niet het maximale uit zichzelf konden halen.

Afgelopen jaren zijn heel veel keep(st)ers, uit verschillende hoeken van Nederland, naar de Gelderse KeepersSchool gekomen. Velen hebben meerdere opleidingen doorlopen en zijn inmiddels succesvol bij een Betaald Voetbal Organisatie. Dat is natuurlijk prachtig, maar dat is niet het doel van de Gelderse KeepersSchool. Het doel is om elke keep(st)er te laten groeien op zijn of haar niveau. Dit doel kan bereikt worden door middel van goed lesmateriaal, professionele begeleiding en maat gesneden trainingen, waarbij plezier, gedrevenheid en persoonlijke aandacht voorop staan.

Edwin Susebeek
Oprichter en eigenaar Gelderse KeepersSchool

 

Het laatste nieuws