Keeperskamp Gelderse KeepersSchool 2011

Ook dit jaar staat er een keeperskamp voor de Gelderse KeeperSchool gepland. In het weekend van 2 en 3 juli zal op het sportcomplex van De Veldhoek het jaarlijks terugkerende kamp weer gaan plaatsvinden.

Het tweedaagse kamp bestaat uit 4 of 5 trainingen onder leiding van Edwin Susebeek. Op een van de dagen zal er een gast vanuit het betaald voetbal aanwezig zijn. Naast de bekende keeperstrainingen wordt er ook een looptraining gegeven door een professionele looptrainer.

De kosten van dit kamp bedraagt € 159,-- per persoon. Hierin zit inbegrepen de trainingen, de overnachting op het sportcomplex de Veldhoek, de maaltijden (incl. drinken), uitstapje naar een betaald voetbalclub of een bezichtiging van een stadion.

De leeftijd is van 7 t/m 16 jaar. Zit je niet bij de GelderseKeepersSchool? Ook dan ben je van harte welkom.

Je kunt je opgeven door middel van het aanmeldingsformulier “keeperskamp”. Deze is hier te vinden. Verdere informatie en een filmpje over het kamp is te vinden op onze website. Ben je op zoek naar nog meer informatie over de inhoud van het keeperskamp? Klik daarvoor hier.

Wil je twee dagen leven als een echte profkeeper? Geef je dan snel op, want vol is vol.

Van het keeperskamp 2010 is een uitgebreide fotoreportage beschikbaar. Klik hier om deze te bekijken en sfeer te proeven!

Overig nieuws