Opnieuw een aantal GKS-contracten verlengd

De GKS is verheugd om te melden dat het wederom is rondgekomen met een aantal fysiotherapeuten/ keeperstrainers.

Fysiotherapeute Sanne Bruines heeft voor 1 jaar heeft bijgetekend. Sanne is sinds 2007 betrokken bij de GKS en is tevens fysiotherapeute bij de jeugd van PSV. Bovendien is ze fysio bij de KNVB en bij hoofdklasser Nuenen. Sanne zal in samenwerking met Derkje Veenink de fysiotherapie op de woensdagavond verzorgen. Sanne richt zich op de topklasse en selectiekeepersklasse, waar Derkje de privétrainingen op woensdag en vrijdag voor haar rekening neemt.

De GKS is ook voor 1 jaar rondgekomen met keeperstrainers Luuk Zuidgeest en Melvin Kersten. Tevens verlengde keeperstrainer Arie Kersten, sinds 2008 verbonden aan de GKS, zijn contract met twee jaar.

Sanne Bruines                     Luuk Zuidgeest                   Melvin Kersten                   Arie Kersten