Afsluiting najaarscursus 2012 met speciale gasten

Aanstaande zondag is het alweer zover: de laatste cursus van de GKS  basis- , gevorderden en gevorderden plus van najaar 2012.

Inmiddels is het een vaste gewoonte geworden om een speler of keeper uit het profvoetbal uit te nodigen voor aanwezigheid bij de laatste training maar bovenal voor de uitreiking voor de bokaal en het getuigschrift.

Komende zondag is de afsluiting van de najaarscursus en kunnen we ons verheugen op de komst van onder andere
Joost Terol
(keeper De Graafschap), Sjoerd Ars (aanvaller Tianjin Teeda China) en Jasper Heusinkveld (keeper Go Ahead Eagles).

Joost Terol keept vanaf het seizoen 2009-2010 bij De Graafschap. Voor hij naar Doetinchem kwam was hij o.a. drie seizoenen eerste keeper bij FC Utrecht en speelde hij in Griekenland en op Cyprus.

Sjoerd Ars heeft in het verleden een aantal jaren bij de Graafschap gespeeld om vervolgens zijn carrière voort te zetten bij o.a. Go Ahead Eagles, FC Omniworld, RBC Roosendaal en FC Zwolle. Daarna ging hij naar Bulgarije waar hij uitkwam voor Levski Sofia en vanaf januari 2012 speelt Sjoerd in het verre China.

Jasper Heusinkveld doorliep de jeugdopleiding van De Graafschap. In 2008 vertrok hij naar Go Ahead Eagles, waar hij tot op heden onder contract staat.

De GKS waardeert het zeer dat deze profvoetballers bereid zijn om de afsluiting van de najaarscursus een speciaal tintje te geven.

Joost Terol in actie:


Overig nieuws