Hidde Jurjus en Jordy v.d. Kracht ambassadeurs GKS

De Gelderse Keepersschool heeft twee nieuwe ambassadeurs: Hidde Jurjus en Jordy van de Kracht. De keeperschool is zeer verheugd om deze twee toppers als ambassadeur te mogen begroeten. Hieronder lees je wat zij te zeggen hebben over de GKS en over hun carrière.Hidde Jurjus
(keeper De Graafschap)

 

"Voor mij staat de GKS voor plezier, kwaliteit en ontwikkeling.

Ik heb in de jaren dat ik op de GKS heb getraind enorm veel geleerd, maar misschien is het nog wel belangrijker dat ik een enorm leuke tijd heb gehad. De GKS-methode geeft jonge keepers de kans om met keepers van hun eigen leeftijd op hoog niveau te kunnen trainen en daarmee het uiterste uit zichzelf te kunnen halen. Als 5-jarige maakte ik kennis met Edwin Susebeek en de keepersschool. Na drie jaar training maakte ik de overstap naar De Graafschap D1. Bij De Graafschap heb ik alle jeugdelftallen doorlopen met Edwin als keeperstrainer. Ik heb nog steeds profijt van zijn expertise, ook omdat hij sinds 2012 de keeperstrainer van het eerste elftal van De Graafschap is. Als laatste wil ik de GKS bedanken voor het belangrijke aandeel in mijn carrière tot nu toe. Ik kan alle jonge keepers alleen maar aanraden om naar de GKS te gaan, om via deze weg een carrière als profkeeper een kans te geven.

Hidde Jurjus"


Bekijk ook onderstaande video over de carrière van Hidde en de rol die de GKS gespeeld heeft (link door te klikken op het plaatje).
Jordy van de Kracht (keeper De Graafschap)


"Beste doelmannen,

Ik zit ruim 12 jaar bij De Graafschap. De gehele jeugdopleiding ben ik getraind door Edwin Susebeek en ook bij de senioren word ik getraind door Edwin. Ik heb er veel aan gehad en vooruitgang geboekt en nog steeds leer ik elke dag. Ook qua persoonlijke begeleiding heeft Edwin mij veel geholpen. Ik heb zelfs ook een tijdje meegewerkt als keeperstrainer op de GKS. Daar heb ik veel plezier in gehad en ook veel geleerd. Het is voor jonge keepers een mogelijkheid om op het hoogste niveau keeperstrainer te volgen. Deze training is er vaak niet bij hun amateurclub en zo krijgen ze toch de kans om op hun niveau zich te ontwikkelen en daar is Edwin Susebeek heel belangrijk in. Hij zorgt dat alle middelen er zijn die je nodig hebt om toptrainingen te volgen en een betere keeper te worden en daar gaat het uiteindelijk om.

Veel succes,

Jordy van de Kracht"

Overig nieuws