Gelderse KeepersSchool lanceert nieuwe website

Graag heet ik u van harte welkom op de geheel vernieuwde webpagina van de Gelderse KeepersSchool. Met deze nieuwe site wil ik u een zo compleet mogelijk beeld geven van de Gelderse KeepersSchool.

Zo kunt u op deze site de verschillende keepersactiviteiten van de komende jaren bekijken. Tevens kunt u teruglezen hoe en waarom de Gelderse KeepersSchool tot stand is gekomen.

Ook de verschillende aanmeldingsformulieren zijn te vinden op de site waarmee u uzelf of uw zoon/dochter kunt aanmelden voor de verschillende cursussen of de nieuwe keeperskampen. Daarnaast zijn ook de aanvraagformulieren voor trainingen op locatie eenvoudig te downloaden via de nieuwe site.

Vaak wordt gezegd “zien is geloven”. Daarom hebben wij ervoor gekozen u  een virtuele rondleiding te geven waardoor u een reëel beeld van de verschillende activiteiten en cursussen krijgt. Deze filmpjes zullen u als geïnteresseerd voetballiefhebber c.q. keepersliefhebber hopelijk overtuigen van de werkwijze en de daaraan gekoppelde resultaten die de Gelderse KeepersSchool tot op heden al heeft behaald.

Daarnaast is ons geheel vernieuwde fotoalbum zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. De huiswerksite is helaas alleen toegankelijk voor de cursisten van de basis- en gevorderdencursus.

Ik wens alle mensen die op enigerlei geïnteresseerd zijn in het keepersvak, onze keepers en keepsters heel veel keepersplezier op onze website. En wie weet kan ik u binnenkort ook welkom heten op onze sportaccommodatie in de Veldhoek.

Edwin Susebeek
Oprichter en eigenaarGelderse KeepersSchool

Overig nieuws