Succesvolle RSVJ-keepersdag bij GKS

In het kader van het RSVJ-convenant tussen de Gelderse KeepersSchool en De Graafschap werd er op de trainingslocatie van de GKS wederom een keepersdag georganiseerd, speciaal voor 1e en 2e-jaars E-pupillen. Ruim 25 keepers – opgegeven via de amateurverenigingen die tevens bij het RSVJ zijn aangesloten.- genoten in prima weersomstandigheden van de ballen die werden afgevuurd op de doelen.

De drie besten krijgen de gelegenheid een cursus te volgen bij de Gelderse KeepersSchool. Van deze drie zal er mogelijk één in het seizoen 2010/11 worden toegevoegd aan de D2 van De Graafschap.

Daarnaast was er de Gelderse KeepersSchool/Graafschap Penalty Bokaal. Met Graafschap-doelman Mustafa Amezrine tussen de palen, kwamen vele pingels zijn kant op. De uiteindelijke winnaar van deze Bokaal is geworden Bonne Janssen van AZSV uit Aalten.

Aan het einde van deze zeer geslaagde dag reikte Richard Roelofen, assistent-trainer van De Graafschap, de medailles uit. Van deze dag is een aantal fraaie foto’s terug te vinden in het vernieuwde fotoalbum van deze website.

Overig nieuws