Nieuwe contracten voor trainers GKS

De Gelderse KeepersSchool heeft de eerste contracten voor het komend seizoen kunnen afsluiten. Erg blij is de Gelderse KeepersSchool met het verlengde verblijf van Stefan Toonen. De PSV-doelman zal het komend seizoen de Topklasse-training op de vrijdagavond verzorgen. Tevens zal Toonen als invalkeeperstrainer gaan assisteren bij de selectiekeepersklasse op de woensdagavond.

Berend Pol zal ook het komend seizoen actief blijven voor de GKS, maar in de rol van invalkeeperstrainer voor alle avonden. Het nieuwe contract tussen Pol en de GKS geldt voor één seizoen.

Een nieuw gezicht op het trainingsveld van de GKS zal dat van Bas Pol zijn. Deze sluitpost van De Graafschap zal op de zondagochtend de basis- en gevorderdengroep onder handen nemen. Zijn overeenkomst met de GKS is voor één seizoen.