GKS versterkt begeleidingscrew

De Gelderse KeepersSchool is er in geslaagd Aukje van Egteren en Richard van Beek toe te voegen aan het begeleidingsteam. Zij zullen op de zondagochtend de cursisten va de basis- en gevorderdengroep medisch begeleiden.

Aukje van Egteren is nu ruim een jaar actief in het professioneel begeleiden en verzorgen van talenten, zowel voor, als na de trainingen. Zij doet al de begeleiding voor voetballers en hardlopers. Van Egteren bezit een eigen verzorgingsmassagesalon gevestigd in Zelhem.

Richard van Beek is al langer actief voor de Gelderse KeepersSchool, bij de Topklasse en de Selectiekeepersklasse. Nu komen daar dus de basis- en gevorderdengroep op de zondag bij. Van Beek heeft een verleden in het betaald voetbal bij ondermeer De Graafschap waar hij werkte als loop- en coördinatietrainer en fysiotherapeut.

De Gelderse KeepersSchool is zeer bij dat het deze twee vakmensen heeft kunnen toevoegen aan begeleidingsstaf  van de GKS.