Night Star Express Hellmann (nieuwe) sponsor

Gevorderden en Gevordenplus

Logistiek dienstverlener Night Star Express Hellmann, specialist in nachtdistributie en de Gelderse KeepersSchool hebben elkaar opnieuw gevonden in een partnerschap voor de jeugdkeeperscursus op zondagochtend.

Night Star Express Hellmann, bij monde van Patrick Löwenthal (CEO, Night Star Express Hellmann), zal de komende drie jaar als hoofdsponsor van de Gevorderdengroep verbonden zijn aan de Gelderse KeepersSchool. Night Star Express Hellmann is momenteel al hoofdsponsor van de Gevorderdenplus cursus. Die prettige onderlinge samenwerking heeft geresulteerd in het verlengen- en uitbreiden van de huidige sponsorovereenkomst.

Overeenkomsten tussen Night Star Express Hellmann en de Gelderse KeepersSchool zijn o.a.: 

§ Night Star Express Hellmann streeft in haar dienstverlening naar het leveren van maatwerk oplossingen via een solide- en betrouwbare dienstverlening. Ook de Gelderse KeepersSchool streeft naar het leveren van maatwerk aan keep(st)ers.

§ De filosofie van Night Star Express Hellmann is: “Wij werken door middel van een persoonlijke- en individuele benadering naar een perfect lopend partnership.” Ook de Gelderse KeepersSchool streeft naar een zo’n persoonlijk mogelijke individuele benadering van de keep(st)ers

Night Star Express Hellmann biedt, in samenwerking met moederorganisatie Hellmann Worldwide Logistics, haar logistieke dienstverlening aan door heel  Europa en eveneens ver daarbuiten.
De wereldwijde cijfers zien er als volgt uit:
- 250 Vestigingen in 56 landen;
- Omzet van 3 miljard Euro;
- Ruim 13.000 eigen medewerkers;
- Bijna 80.000 zendingen per dag (jaarlijks bijna 20 miljoen zendingen);

Wij zijn zeer verheugd dat we de komende drie jaar partner mogen zijn van dit prachtige bedrijf en danken Night Star Express Hellmann voor het in ons gestelde vertrouwen.

Meer informatie over de producten en dienstverlening van Night Star Express Hellmann kunt u hier vinden, uiteraard is er ook eenbedrijfsfilmpje beschikbaar.


Overig nieuws