Heva bordsponsor Gelderse KeepersSchool

Vol trots kunnen we vertellen dat Heva Klimaat en Installatie uit Varsseveld de nieuwe bordsponsor is van de Gelderse KeepersSchool! Heva is reeds Topsponsor en heeft de ondersteuning van GKS uitgebreid met sponsoring van de boarding. Maar liefst 22 nieuwe borden zullen het terrein van de keepersschool in de Veldhoek omlijsten.

Directeur André Diepenbroek vertelt: " Mijn zoon is keeper bij de keepersschool van Edwin. Het enorme enthousiasme van keepers, trainers en Edwin is elke keer weer prachtig om te zien en te ervaren. De gedrevenheid en passie bij iedereen die betrokken is bij de keepersschool spreekt me enorm aan. Keepers willen zich blijven ontwikkelen, de Gelderse KeepersSchool biedt hen die mogelijkheid. Met een gedrevenheid die wij ook in ons bedrijf graag zien, daarom maken we nu ook deze stap om naast Topsponsor ook bordsponsor te zijn. Op deze manier kunnen wij ons steentje bijdragen aan de ontwikeling van keepers jong en oud."

Heva Klimaat en Installatie levert en installeert een compleet aanbod op het gebied van installatie-, koude- en klimaattechniek. Meer informatie: www.heva.nl

Wij danken Heva voor het in ons gestelde vertrouwen en zijn blij met deze samenwerking. Op naar een mooi seizoen!

   Overig nieuws