EXIT Toys materiaalsponsor Gelderse KeepersSchool

EXIT Toys tekende 3 jaar geleden al een contract als Topsponsor van de Gelderse KeepersSchool, het bedrijf speelt inmiddels een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze keepers door de levering van trainingsmaterialen voor alle 11 doelen, waaronder trampolines en rebounders (tchouks).

De samenwerking start al voor de levering van alle materialen. Een wens van de GKS is jaarlijkse afwisseling in het programma. Een gezamenlijke brainstorm van Edwin Susebeek en Stijn Driever, één van de oprichters van EXIT Toys over de wensen/ideeën van de GKS en mogelijke bijpassende producten van EXIT Toys zorgt voor producten die goed inzetbaar zijn en van toegevoegde waarde zijn bij de keeperstrainingen.

Stijn Driever: “Wij willen kinderen stimuleren om buiten te spelen en te sporten. Daar is meteen ook het raakvlak met de Gelderse KeepersSchool. Als bedrijf vinden we het mooi dat we keepers kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling, dat doen we graag door het leveren van de materialen die daarbij behulpzaam kunnen zijn”.

Voor alle cursisten biedt EXIT Toys ook nog eens een kortingscode aan te gebruiken in de webshop. Deze kortingscode zal geleverd worden met de nieuwe presentatiegids.

In 2011 begon EXIT Toys met de ontwikkeling en verkoop van buitenspeelgoed. Het bedrijf onderscheidt zich door eigen ontwikkeling van nieuwe producten en het verder ontwikkelen van bestaande producten. Inmiddels spelen al duizenden kinderen lekker buiten met het speelgoed van EXIT Toys. Meer informatie: bekijk onderstaand filmpje of bezoek de website: www.exittoys.nl

Wij danken EXIT Toys voor de ondersteuning van onze keepers en zijn trots op deze mooie samenwerking!