GKS stuurt beelden Hipod naar cursisten

De cursisten die bij de Gelderse KeepersSchool de basis- of de gevorderdengroep vormen, hebben hun eerste trainingen achter de rug. Bij deze trainingen is ook het Hipod-systeem ingezet.

De individueel gemaakte opnames van deze sessie zijn inmiddels naar de cursisten verstuurd, met de op- en aanmerkingen van de trainers. De Gelderse KeepersSchool hoopt op deze manier nog meer goede leermomenten te creëren, zodat keepers zich nog verder kunnen ontwikkelen.

Inmiddels heeft de Gelderse KeepersSchool tal van leuke reacties van ouders en de keepers zelf mogen ontvangen. Voor meer informatie over de Hipod kunt u hier terecht.

Foto’s van de Hipod zijn terug te vinden in ons fotoalbum. Daar kunt u rechtstreeks naartoe door hier te klikken.