DitLoont verlengt sponsorcontract

Topsponsor

Met trots kunnen we aankondigen dat DitLoont zich ook de komende 1,5 jaar als Topsponsor aan de Gelderse Keepersschool verbonden heeft. Sinds 2015 is DitLoont sponsor en is daarmee een belangrijke ondersteuning voor de keepersschool.

Eigenaar René Helbers vertelt: “ Ik kwam jaren geleden in aanraking met de Gelderse Keepersschool toen onze zoon Ruben ging keepen. Al snel zag ik raakvlakken tussen de keepersschool en onze organisatie. Het ontwikkelen van mensen is er één van. Wij maken ons sterk voor de ontwikkeling van onze medewerkers (uitzendkrachten/gedetacheerden), ook bij de keepersschool staat de ontwikkeling van de jonge keepers voorop. Een tweede raakvlak is het stimuleren van mensen om goede keuzes te durven en te willen maken. Op arbeidsgebied ben je daarmee succesvoller. Mooi vind ik te zien dat kinderen bij de Gelderse Keepersschool heel bewust de keuze maken om keeper te worden en dat ze daarin gestimuleerd worden. Je kunt de beste prestaties uit jezelf halen als je zelf bewuste keuzes maakt.”

De sponsorbijdrage van DitLoont komt volledig ten goede aan investering in diverse materialen zoals verschillende formaten ballen en elastische banden met riemgordel.

DitLoont is sinds 2011 een specialist in flexibele arbeid. In hun dienstverlening spelen kennis en ontwikkeling een centrale rol. Waarde toevoegen aan -en met- hun klanten, medewerkers, leveranciers en andere stakeholders is hun voornaamste drive.
Meer informatie: www.ditloont.nu

Wij danken DitLoont en René Helbers voor het in ons gestelde vertrouwen en zijn blij met deze voortgezette samenwerking. Op naar een mooi seizoen!


Overig nieuws