Altena's Bedrijfs Service voor 3 jr hoofdsponsor

Met trots kondigen wij aan dat Altena's Bedrijfs Service BV zich de komende 3 jaar als naamgever en hoofdsponsor aan de Gelderse Keepersschool verbonden heeft.

Liatha Altena vertelt: “Onze zoon kreeg voor zijn verjaardag een keeperstraining bij de Gelderse Keepersschool van ons kado. Hij genoot enorm van de training en sindsdien is keepen niet meer uit zijn leven weg te denken." De passie waarmee de zoon van Liatha en Remco keept, komt overeen met de passie en bevlogenheid van Remco als hij over zijn bedrijf vertelt.

Remco is sinds 2016 volledig eigenaar van Altena's Bedrijfs Service BV. Altena's Bedrijfs Service BV houdt zich bezig met reiniging in de breedste zin van het woord, van glasbewassing tot industriële reiniging. Lastige reinigingsklussen gaat Remco niet uit de weg; vol overgave zorgt hij ervoor dat iedere opdracht naar tevredenheid wordt opgeleverd.  En díe overgave, juist díe passie en het plezier vindt hij de mooiste raakvlakken met de keepersschool.   

"Als je bij een training kijkt, zie je dat alle kinderen enthousiast zijn, zij krijgen training op hoog niveau, maar wel passend bij het kind, zegt Remco. Dat vraagt om maatwerk. Bij Altena's Bedrijfs Service BV leveren wij ook maatwerk, iedere klant is uniek. Net zoals ieder kind. Alle kinderen worden bij de Gelderse Keepersschool behandeld als topsporters en de professionaliteit staat hoog in het vaandel.  En dat is nog een overeenkomst tussen Altena's Bedrijfs Service BV en de Gelderse Keepersschool: de klant staat centraal en wij leveren altijd professionele dienstverlening." 

Liatha is de drijvende kracht achter de schermen van Altena's Bedrijfs Service BV. Ook zij is erg enthousiast over de werkwijze van de Gelderse Keepersschool. "Het is mooi om te zien dat de kinderen allemaal gelijkgestemden zijn en allemaal het beste uit zichzelf willen halen."

Wij danken Liatha en Remco voor het in ons gestelde vertrouwen en zijn erg blij met deze samenwerking. Op naar een mooi seizoen!

   


Overig nieuws