Poelhuis Promo voor 3 jaar topsponsor

Wij zijn erg blij dat Poelhuis Promo de komende 3 jaar topsponsor is en zich daarmee heeft verbonden aan de Gelderse Keepersschool.

Arne Poelhuis is in 2010 vanuit een kleine opdracht Poelhuis Promo begonnen. Arne's zaalvoetbalteam had nieuwe tenues nodig en Arne zou dat wel even regelen. Poelhuis Promo is gestart met het bedrukken van (sport)kleding maar inmiddels biedt Arne, samen met zijn vrouw Tamara , veel meer aan; het borduren en bedrukken van bedrijfskleding, beplakken van reclameborden, belettering van auto's en een groot assortiment relatiegeschenken.

Milan, de zoon van Arne en Tamara keept met veel plezier bij de Gelderse Keepersschool. Tijdens één van de trainingen ontstond het idee bij Arne om in gesprek te gaan met Edwin over sponsoring. "Het is mooi om te zien dat ieder kind met een big smile op het  veld staat. Het plezier dat het team van de keepersschool samen met alle keepers uitstralen, dát is wat Tamara en mij zo aanspreekt. Ook wij werken met veel plezier en vol passie voor ons vak aan opdrachten van onze klanten. Die overeenkomsten hebben ervoor gezorgd dat wij snel een mooie sponsorovereenkomst met Edwin hebben afgesloten. Het voelt goed om onze naam aan de Gelderse Keepersschool te verbinden", vertelt Arne.

Poelhuis Promo heeft gezorgd voor de bedrukking van alle kleding van het team en de basiscursisten. Namens de Gelderse Keepersschool, hartelijk bedankt voor de goede én snelle service.

Overig nieuws