Goede voeding versnelt herstel

Vanaf dit seizoen leren de keepers die de topklasse vormen dat voeding voor én na een grote inspanning een belangrijk onderdeel is van het dagelijkse leven van een sportman.

De eerste twee uur na een grote inspanning is het van groot belang om je vocht- en energievoorraad weer op peil te brengen. Bij de Gelderse KeepersSchool doen we dit gezamenlijk met gezonde voeding. Ongezond eten, het ‘snaaien‘ thuis of onderweg is nadelig voor het herstel de volgende dag, bijvoorbeeld de wedstrijddag.

Uitgebalanceerd eten voor én na de training is te belangrijk om zo maar te laten lopen. Daarom heeft de Gelderse KeepersSchool besloten om dit jaar na afloop van de topklasse gezamenlijk een gezonde maaltijd te nuttigen.