Presentatie over voeding bij GKS

In het leven van een (top)sporter wordt het nuttigen van de juiste voeding op het goede moment steeds belangrijker. De Gelderse KeepersSchool organiseerde daarom een presentatie voor de doelmannen uit de topklasse over dit onderwerp.

Goede voeding helpt een sporter bij het leveren van een goede prestatie, maar het helpt ook bij een goed en snel herstel na de inspanning. Vragen die tijdens deze presentatie aan de orde kwamen waren: welke voeding neem je op welk moment? Hoe kan voeding je helpen bij het herstel na een inspanning?

Speciaal voor de keepers uit de topklasse heeft de Gelderse KeepersSchool een voedingsgids samengesteld. Op deze manier hopen we dat de keepers nog bewuster omgaan met voeding voor en na een training of wedstrijd. De presentatie werd verzorgd door Sanne Bruines, fysiotherapeute bij eersteklasser Nuenen, PSV C1 en de KNVB. De Gelderse KeepersSchool dankt haar voor de fantastische uitleg in inbreng op deze avond.