Training op locatie bij FC Trias te Winterswijk

Op 18 februari jongstleden heeft er op verzoek van FC Trias een training op locatie plaatsgevonden. Na het voorstellen van de begeleiders en gastkeepers werd het programma van die avond door Edwin Susebeek toegelicht. Vanuit de Gelderse Keepersschool waren aanwezig:

Edwin Susebeek (trainer)
Richard van Beek (loop- en coördinatietrainer)
Arie Kersten (trainer)
Kevin Sworthoff (keeper bij AGOVV en nationaal team onder de 17 jaar (amateurs) en tevens trainer)
Melvin Kersten (keeper bij FC Zwolle)
Herman Wassink (materiaalman)
Gerard Wolsink (fotograaf)

Na een toelichting over het programma vertelde zowel Melvin Kersten als Kevin Sworthoff iets over het leven als keeper bij een betaalde voetbalclub. Hierbij kwamen onderwerpen als voeding, schooldagen, trainingen en dergelijke aan de orde. Uit hun verhaal kwam duidelijk naar voren dat het leven als “prof” keeper hard werken is.

Na dit boeiende verhaal werd er gestart met een loop- en coördinatietraining met aansluitend een demonstratietraining. Na de demonstratie van Melvin en Kevin moesten de jongens van FC Trias er zelf aan geloven. Na een intensieve training en het stellen van vragen gingen de jongens van FC Trias weer huiswaarts. Volgens de begeleiders van de Gelderse KeepersSchool kunnen we terugkijken op een geslaagde avond.

Voor een foto impressie klik hier.

Overig nieuws