Keeperskampen

• Tweedaags keeperskamp
  • 4 of 5 trainingen
    • looptraining
    • gastcollege keeper uit betaald voetbal
    • gastcollege speler uit betaald voetbal
  • Inclusief maaltijden en drinken bij de maaltijden
  • Inclusief uitstapje naar een betaald voetbalclub of bezichtiging van een stadion
  • Groep van ongeveer 35 deelnemers
  • Begeleiding van max. 4 trainers, looptrainer, verzorger, materiaalman en 4 personen algemene begeleiding
  • Leeftijd van 7 t/m 16 jaar
  • Prijs nader te bepalen

Veel jeugdvoetballers hebben een droom om ooit eens in het betaalde voetbal te kunnen spelen. De Gelderse KeepersSchool wil iedere keeper in de leeftijd tussen 7 en 16 jaar de kans geven om twee dagen te leven en te trainen als een profkeeper op trainingskamp.

De tweedaagse keeperskampen worden bij voorkeur gehouden op sportcomplex De Veldhoek. Het keeperskamp staat onder leiding van Edwin Susebeek. Hij wordt geassisteerd door onder andere trainers van de Gelderse KeepersSchool. Bij de keeperskampen is er tevens medische ondersteuning aanwezig.

Naast de bekende keeperstrainingen wordt ook een looptraining verzorgd door een professionele looptrainer. Het trainingskamp wordt opgeluisterd met een gasttraining van een keeper en een speler uit het betaald voetbal.

De Gelderse KeepersSchool beschikt over trainingsmaterialen van zeer hoge kwaliteit. Goede ballen, boardings, tsjoeks, een mobiel muurtje, poortjes etc. Naast serieuze trainingen wordt tijdens het keeperskamp veel aandacht geschonken aan plezier en beleving. Ons motto is dat zonder plezier geen prestaties worden geleverd.

Voor meer inhoudelijke info over dit keeperskamp, kijk in onze presentatiegids.
Klik hier voor de DVD met info over de trainingsmethode, die ondersteunend is bij alle cursussen
Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare aanmeldingsformulieren