EENVOUDIG
ONLINE AANMELDEN

18mrt
GKS

Geef je op voor een proefles

  • 0 Comments
Geef je op voor een proefles bij de Gelderse Keepersschool. Elke les zijn er 4 proefplekken beschikbaar. En maak daarnaast kans op een gesigneerde bal van Ties Wiegers.
Read More
09jan
GKS

Laatste plekken Pre training beschikbaar!

  • 0 Comments
Nog een aantal dagen opgave mogelijk voor de winter keeperstrainingen in onze eigen G.K.S gym. Op dit moment (9 januari jl) 32 aanmeldingen nog 3 mogelijk. Geef je nog snel op! www.gelderse-keepersschool.nl of bel of app 06 22 60 00 37 Blijf fit in de winter, zodat je ook fit aan de nieuwe voorjaarscursus kunt […]
Read More
08jan
GKS

Sponsor van het eerste uur

  • 0 Comments
Al vanaf het allereerste begin is KWD Sport hoofd- en kleding sponsor voor de GKS! Vandaag is de overeenkomst met 2 jaar verlengd waardoor ze het prachtige aantal van 25 jaar sponsorschap gaan halen in ons jubileumjaar 2026. Gedurende het jubileum jaar komen wij hier zekers op terug. Ook al omdat Rinie Siebelink, directeur/eigenaar van […]
Read More
20dec
GKS

Nieuwe Pre training start binnenkort!

  • 0 Comments
Vanaf 14 januari start de Winter pre training weer! Blijf fit in de winter, zodat je ook fit aan de nieuwe voorjaarscursus kunt beginnen! Aanmelden kan nog via het inschrijfformulier:
Read More
18dec
GKS

Doe je mee met onze winter-keepers-trainingen

  • 0 Comments
Wil jij mee doen met onze winter-keepers-trainingen in onze eigen G.K.S Sporthal? Kijk snel dit filmpje. We hebben nog 3 plaatsen te reserveren!Start op zondag, woensdag en vrijdag! (14, 17, 19 Januari 2024).
Read More
02dec
GKS

Verlenging sponsorovereenkomst Poelhuis Promo

  • 0 Comments
Hartelijk dank voor wederom een nieuwe sponsorovereenkomst voor de komende 3 jaar! Poelhuis promo voorziet al jaren alle kleding van een prachtige opdruk en maakt ook al onze reclameborden. Komende tijd zullen zij alle medewerkers en trainers van een broek met het Poelhuis logo voorzien! Fijn geregeld!
Read More