EENVOUDIG
ONLINE AANMELDEN

29jan
Anita Westerveld

Nieuwe Cursusserie komt er aan

  • 0 Comments
Vanaf 12 maart starten de zondagcursussen basis, basisplus, gevorderden en gevorderdenplus weer. Eerder in die week zal de Privé training ook weer starten en vanaf woensdag 15 maart start ook de cursus voor selectiekeepers weer met een nieuwe 12 weekse serie. Aanmelden kan nog! https://gelderse-keepersschool.nl/aanmelden/inschrijfformulier/
Read More
19nov
GKS

Keepersskills verbeteren?

  • 0 Comments
Wil je je keepersskills verbeteren, en elke week een training volgen die werkt om je keepersskills beter te maken. Meld je dan aan!
Read More
19nov
GKS

Training 20-11 afgelast

  • 0 Comments
In verband met de te verwachte weersomstandigheden zijn de trainingen voor 20-11 afgelast. Deze worden in het voorjaar van 2023 ingehaald.
Read More
19nov
GKS

Fruitsponsor

  • 0 Comments
Heel blij zijn we met de sponsoring van fruit voor alle cursisten op de zondag. Gabriëlla Vastenhout-Bakker, van Zorg & Leefplezier neemt dit ruim 2 jaar lang voor haar rekening!Een verantwoord tussendoortje voor alle keepers!
Read More
14nov
GKS

Jurjus is nu ook keeperstrainer: ‘Keepen en zweven is leuk’

  • 0 Comments
  • hidde jurjus, keeper, keepersschool, keeperstrainer
WESTENDORP – Twintig jaar geleden begon Edwin Susebeek met de Gelderse keepersschool. Hidde Jurjus was toen één van de keeperstalentjes. En nu is hij er trainer. De doelman van De Graafschap geeft woensdagmiddag drie sessies van een uur onder de naam Duo training met Hidde. Het eerste uur neemt hij de broertjes Dax en Boet […]
Read More
10nov
GKS

TV Gelderland met item over privé training met Hidde Jurjus

  • 0 Comments
  • Edwin Sussebeek, gelderse keepersschool, GKS, hidde jurjus, keeper, keepersschool, trainingen
Gisteren was een prachtige dag voor een duo (privé) training met Hidde Jurjus, om 16.00 uur, 17.00 uur en 18.00 uur. Wil jij dit ook? Bel met 06 22 60 00 37 of kijk op www.gelderse-keepersschool.nl Aanstaande zondag op TV Gelderland een reportage te zien over duo training met Hidde Jurjus!
Read More
29okt
GKS

Tegelzetbedrijf Ditzel-Borculo nieuwe sponsor!

  • 0 Comments
Onlangs tekenden dhr. en mevr. Ditzel een sponsorovereenkomst van de GKS. Hiermee zijn zij voor 3 jaar kledingsponsor van de gevorderden en gevorderden plus. Het geeft de GKS nu de mogelijkheid nieuwe kleding voor deze groep aan te schaffen, dat stond al een tijd op het wensenlijstje! Heel hartelijk bedankt voor het vertrouwen in de […]
Read More
17okt
GKS

Privé training afgelast

  • 0 Comments
Vanwege weersomstandigheden is de privé training van 17 oktober afgelast. Hiervoor is de inhaaltraining gepland op 12 december a.s.
Read More