Aangescherpte Corona maatregelen

Afgelopen dinsdagavond 29 september j.l. heeft de regering aangescherpte maatregelen bekend gemaakt om het corona virus terug te dringen. Vanaf 29 september 18.00 uur zullen er geen ouders of andere belangstellenden worden toegelaten bij de keeperstrainingen van de Gelderse Keepers School.
Alle trainingen zullen vanaf dat moment alleen met begeleiding en trainers GKS plaats vinden op onze accommodatie. Dat betekent voor alle cursusdagen dat ouders / chauffeurs hun keepers en keepsters zullen moeten afzetten bij de parkeerplaatsen van ons sportcomplex. Daarna lopen de keepers en keepsters naar onze handen was tafels en zullen zich op (zondag) in de welbekende vakken verzamelen voor de start van de keeperstraining.

Voor de ouders of chauffeurs is er eventueel een mogelijkheid om in het eetcafé de Veldhoek, zowel binnen als buiten, een drankje te nuttigen en te wachten op afloop van de trainingen. Of in de auto in de daarvoor bestemde parkeerplaatsen en wegen! Dat betekent dat de ochtendcursus Gevorderden en Gevorderden plus om half 11 zal zijn afgelopen om een goede doorstroom mogelijk te maken. Vanuit het welbekende vak zullen de keepers dan naar de parkeerplaats en naar u als ouder lopen, om uw kind weer op te pikken en samen naar de auto toe te wandelen.

De basis cursus op zondag zal om 11.15 uur starten en verzamelen om 10.45 uur, komt u aub niet eerder!

Vriendelijk bedankt voor de medewerking en blij dat wij nog veilig en volgens de regels van het RIVM kunnen trainen op ons sportcomplex

Edwin Susebeek.

Coronavirus

0 Reacties