Sponsor nieuws

Heva Klimaat & Installatie

Vol trots kunnen we vertellen dat Heva Klimaat & Installatie uit Varsseveld hoofdsponsor materialen en voetbalboardings (22 borden) is voor de komende 2 jaar.

Directeur André Diepenbroek vertelt: ” Mijn zoon is keeper bij de GKS. Het enorme enthousiasme van keepers, trainers en Edwin is elke keer weer prachtig om te zien en te ervaren. De gedrevenheid en passie bij iedereen die betrokken is bij de keepersschool spreekt me enorm aan. Keepers willen zich blijven ontwikkelen, de GKS biedt hen die mogelijkheid. Met een gedrevenheid die wij ook in ons bedrijf graag zien, daarom maken we nu ook deze stap om hoofdsponsor materialen en boardings te zijn. Op deze manier kunnen wij ons steentje bijdragen aan de ontwikkeling van keepers jong en oud.”

Heva Klimaat & Installatie levert en installeert een compleet aanbod op het gebied van installatie-, koude- en klimaattechniek.  Heva Klimaat & Installatie bestaat 25 jaar en heeft de wind in de zeilen. De moderne onderneming met een geheel eigen identiteit kiest voor de beste producten, een eerlijk advies en maatwerk. De kracht zit in het beheersen van de combinatie van installatie-, koude- en klimaattechniek. Het zorgt voor een compleet aanbod van op elkaar afgestemde disciplines. Met de persoonlijke aanpak staat dit garant voor succes. Wij feliciteren Heva Klimaat & Installatie met dit mooie jubileum.

Meer informatie: www.heva.nl

Wij danken Heva voor het in ons gestelde vertrouwen en zijn blij met deze samenwerking. Op naar een mooie seizoenen!

0 Reacties